TIDIGARE AVELSKATTER

     Cattery of Thar

     


 Bengaluppfödning

Tidigare avelskatter som har bidragit mycket till min uppfödning.


Ch Thar Tizian Tufan

Sire: Gentleman des Griffes de Feu

Dam: Ch Thar Magnolia

Egen uppfödning


HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSTI 2014            PK-Def: N/K


En underbart stor och charmig hane med en otrolig päls, uttryck och skönhet. Jag är väldigt stolt över denne fantastiske hane som givit mig superba avkommor. Han har allt!

Ch Thar Magnolia

Gentleman des Griffes de Feu

CH Thar Uno, F7

Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar

Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, F6

Egen uppfödning


HCM-SCANNAD NORMAL DEN 29 AUGUSI 2014       PK-Def N/N genom sina föräldrar


Jag är så förtjust i denna underbara seal lynx hane. Han har en bra typ med relativt små och välplacerade öron och bra noskuddar. Han har en lång, kraftig och välmusklad kropp utan stripes och med välplacerade rosetter. Han är en mycket snäll och aktiv hane, som ser till att hålla igång hela sin katt- och människofamilj. Han har gått väldigt bra på utställning både på WCF, där han blivit EX1 och BIS och på en TICA-uställning i Belgien. Där blev han champion och även 9:e bästa vuxna bengal i specialen On Safari.

Majesticpride Sun Ra of Thar

Sire: Majesticpride Batik

Dam: Majesticpride Little Miss Ruby

Breeder: Pamela Langevin, Canada


HCM-SCANNAD NORMAL 110726         PK-Def: N/N


Sune har en fin typ, ett ljuvligt mönster och en fantastisk t-shirtvit mage fortfarande efter 2 års ålder. Han har små välplacerade öron, kort och supermjuk päls, varma färger med fina rosetter och ett underbart temperament. Han har givit mig ett par superfina honor att fortsätta mitt program med vit mage.

Junglekatz Shanti of Thar, F7

Sire: Rainforest Heza Hoot of Junglekatz (ALC Taro, ALC Kabuki)

Dam: Junglekatz Raven, F6 (ALC Phantom, Baghara-Sergura Khan of Kent)

Breeder: Bonnie Tanner, USA


HCM-scannad normal mars 2015


Så otroligt glad över att ha fått möjligheten till att ta denna underbara hona till Sverige. Hon har givit en enastående kull tillsammans med Brownsugar Freestyle och jag ser med spänning framemot deras ungars avkommor. Shanti är en ganska stor hona, med ett superfint huvud, små öron och underbart gröna ögon. Hon är dessutom en utomordentligt trevlig katt. Stort tack till Bonnie för förtroendet!

Thar Naisha, F6

Sire: Bengalarium Tevez

Dam: Thar Eysha, F5

Egen uppfödning


HCM-scannad NORMAL 140331          PK-Def: N/N


Naisha är så lik sin mor till sätt och utseende att jag oftast kallar henne Eysha. Hon är en intelligent och stark hona samt en suverän mamma. Naisha har en fin lång och rak profil, underbar pälskvalité med bra med glitter och kontraster. Bra, tjock svans och ett underbart temperament. Naisha har gett mig 2 toppenkullar med väldigt trevliga ungar. Hennes dotter Thar Zelda Starlight stannar hos mig och tar över efter sin mor.

Copyright © 2015 Cattery of Thar All rights reserved.