HONOR

     Cattery of Thar

     


 Bengaluppfödning

CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar, F6


On Safari vinnare 2010, New Mexico, Breeder´s choice Best adult head and 9th Best adult


Sire: DGC Junglekatz Chunky Moto

Dam: CH Beechwood Artemisia of Junglekatz

Uppfödare: Bonnie Tanner, USA


HCM-scannad normal 120117 och 140331 (vid 4,5 års ålder)

PK-def N/N 


Elsa har flyttat till Anders med familj.


Elsa är helt underbar och jag är så överväldigad över att Bonnie låtit mig ta hit denna fantastiska hona. Hennes far Chunky Moto har vit mage och hon kommer från vita linjer och har själv en ljus mage. Hon har en otroligt fin vild typ med ett mycket bra horisontellt flyt på sitt mönster. Hon har en tjock delvis prickig svans och hon har faktiskt glitter i pälsen. Hon rör sig på ett magiskt sätt och har en bedårande ögonfärg. Jag är även väldigt förtjust i hennes stora nosspegel. I hennes linjer finns ALC-katterna från Centerwall, Kabuki, Phantom, Bonzai, Art Deco och Baghara-Sergura. Hennes avkommor är suveräna och hon är själv en superbra mamma. Elsa har gjort mycket bra ifrån sig på utställningar i USA och hon är en stor tillgång till min uppfödning. Tack Bonnie för denna pärla!

DGC Junglekatz Chunky Moto

Photocourtesy: Bonnie Tanner

HCM-scannad normal 02-2014

vid 4,5 års ålder

CH Beechwood Artemisia

Photocourtesy: Kelli Faram

HCM-scannad normal 2015-07-09 vid 8 års ålder

Ch Thar Shiva Galaxina, F7Sire: Majesticpride Sun Ra of Thar

Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar

Egen uppfödning


HCM-scannad normal 140331       

PK-Def: N/N genom föräldrarna


Shiva har flyttat till Christo med familj.


Shiva är helt bedårande och ser ut som en liten minileopard med en väldigt ljus mage. Hon har en bra typ med fint placerade relativt små öron, stora ögon och nosspegel. Hennes färger är varma med fina kontraster och bra flyt på mönstret och precis som sin mor har hon prickar ner på svansen. Jag ser verkligen fram emot hennes kommande kullar. Shiva blev champion på WCF-utställningen I Uppsala 2015.

Thar Shaka Khan, F7Sire: Majestipride Sun Ra of Thar

Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar

Egen uppfödning


PK-Def: N/N genom föräldrarna       PRA-b: Normal      HCM-scannad normal 20160112


Shaka Khan är en dröm som blivit sann och hon är helsyster till Shiva. Hon har en otrolig typ och dessutom fortfarande vit mage vid över 2 års ålder. Hennes ögonfärg är underbar. Hon lever med Sofia och Micke som tar hand om denna prinsessa på bästa sätt.

Thar Xanthia, F7


Sire: Ch Thar Tizian Tufan

Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar

Egen uppfödning


PK-Def: ev. bärare       Xanthia har flyttat till Purebliss bengals I England.


Xanthia är helt ljuvlig med sin underbara typ, stora ögon, fina rosetter med ett makalöst horisontellt flyt. Hon har även en väldigt ljus mage och höga bakben, vilket gör henne till en hejare på att hoppa. Hennes första kull var outstanding. Det ska bli spännande att fortsätta följa hennes nya kullar hos Jacky.


Thar Xeraphina, F7


Sire: Ch Thar Tizian Tufan

Dam: CH Junglekatz Amazonian Princess of Thar


HCM-scannad normal 20161129             PK-Def: Normal        PRA-b: Normal


Xeraphina, aka Karma, är syster till Xanthia. Hon är otroligt läcker, något varmare i färgerna, men minst lika busig som sin syster. Karma skäms bort hos Jessica och Fred med familj. Hon bor även med sin kompis Zodiac, son till Naisha och bror till Zelda. Vi ser alla fram emot hennes första kull.

Thar Zelda Starlight, F7


Sire: CH Thar Uno (SLP), F7

Dam: Thar Naisha, F6                       


HCM-scannad normal 20161003           PK-Def: N/N genom föräldrarna     PRA-b: Normal


Zelda stammar från min första bengalhona, Batschi of Mill´s Road och det känns underbart att nu kunna presentera denna typade hona med stora ögon, som är 5:e generationen av min uppfödning. Det syns att hon bär snöanlaget för hon är något mer ljus i pälsen och har samma ögonfärg som sin farmor Elsa. Hon har små fina rosetter med ett mycket bra flyt och inga stripes. Zelda har även en väldigt ljus mage. Zelda bor hos Maria med familj.

Thar Moonflower


Sire: CH Thar Uno (SLP), F7

Dam: Ch Thar Magnolia             


HCM-scannad normal 20161230     PK-Def: N/K      PRA-b: Normal


Moonflower, aka Mimi, kommer från en linje som jag arbetat länge med och den producerar fina rosetter, vilket denna hona är ett bevis på. Än så länge har hon även en vit mage och det kommer i första hand från hennes fars sida. Hon har dessutom en utomordentligt ljuvlig silkeslen päls. Mimi gjorde bra ifrån sig på sin första utställning, WCF i Gimo, och blev Ex 1 och BIV.

Ch Thar Magnolia

HCM-scannad normal 2014-07-24

vid 4,5 års ålder

Thar Betty Boop, F6


Sire: Brownsugar Freestyle, F5

Dam: Junglekatz Shanti of Thar, F7


HCM-scannad normal 20161230        PK-Def: N/N                   PRA-b: Normal


Jag fick den stora förmånen att hämta hem Junglekatz Shanti från USA. Bonnie har återigen givit mig möjligheten att arbeta med henns superba linjer med betoning på typ och små öron. Shanti fick chansen att träffa Chiaras underbara hane Brownsugar Freestyle och tillsammans producerade de otroliga ungar. Tusen tack både till Chiara och Bonnie för att jag fick möjligheten att genomföra detta.

Betty Boop har en jättefin typ, små öron, kalasfina rosetter och en vit mage. Betty har nått superfina resultat på de 2 utställningar hon hittills varit på. På WCF-utställningen i Gimo blev hon Ex 1 och NOM. På On Safari Europe i Holland gick det helt otroligt bra och i en mycket hård konkurrens med över 70 bengaler blev hon Fourth Best Bengal Kitten, Breeders choice Best bengal kitten whited tummy and Best bengal kitten nose leather. Dessutom fick hon 2 andra placeringar med 2nd best division och 2nd best colour samt third best in colour and division och 10th best in the allbreed kittenfinal. Wow! Vilken otrolig showhelg!

Brownsugar Freestyle

Photocourtesy: Chiara Lombardi

HCM-scannad normal 2015-12-10 vid 2,5 års ålder

Junglekatz Shanti of Thar

Copyright © 2015 Cattery of Thar All rights reserved.